Palkanlaskennan tuki

Keneltä palkanlaskijanne saa asiantuntija-apua? Kuka tuuraa palkanlaskijaanne lomien aikaan tai yllättävien sairastumisten sattuessa? Lue miten helposti yrityksesi riskien hallintaa voidaan vahvistaa – ja saada uusinta tietoa osaajien tueksi.

Porvoon ranta-aitat

Palkanlaskenta kuuluu yrityksen kriittisiin toimintoihin, joiden on sujuttava asiantuntevasti ja luotettavasti tilanteessa kuin tilanteessa. Mutta usein palkanlaskija on tehtävässään kovin yksin. Työ vaatii erikoisosaamista, jota harvoin löytyy yrityksen muilta ammattilaisilta.

Palkanlaskennan tuurauspalvelumme tuo asiantuntijatiimin palkanlaskijanne tueksi. Tiimi auttaa ratkomaan ongelmia, muistamaan viranomaisilmoitukset ajallaan ja konsultoi haastavissa tilanteissa.

Tuurauspalvelu minimoi palkanlaskentaan liittyvät riskit. Palkat tulee aina laskettua ja maksettua oikein ja juuri silloin kun pitää. Myös silloin, kun palkanlaskija viettää hyvin ansaitsemaansa lomaa  tai sairastuu yllättäen.

Hyödynnämme tuurauspalvelussa Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää, jota käytämme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Yhteisen ympäristön avulla ohjelmaan voidaan tehdä toimenpiteitä molemmista tahoista – sopimuksen mukaan. Näin palkanlaskijalla on jatkuva tuki ja turva tilanteessa kuin tilanteessa.

Autamme kaikessa Lemonsoftin palkanlaskentaohjelmaan liittyvässä. Ohjelmaan siirryttäessä hoidamme tarvittaessa perustamistyöt ja neuvomme käytössä.


Valitse teille paras palkanlaskennan palvelumalli

Sovimme yhdessä ohjelmaan liittyvän työnjaon toiveiden mukaisesti. Tässä muutama esimerkki:

• Palkanlaskijanne hakee työajanseurantajärjestelmästä palkkatiedot ja laskee palkat. Me toimimme tukena ja konsulttina palkanlaskennan ajan. Lopuksi tarkistamme palkat sovituin prosessein.

• Hoidamme yrityksenne viranomaisilmoitukset, kuten palkkatieto- ja erillisilmoitukset.

• Ylläpidämme yrityksenne lomalaskentaa.

• Hoidamme palkanlaskennan yllättävissä tilanteissa, kuten palkanlaskijan sairastuessa.

• Hoidamme puolestanne kaikki Lemonsoft-ohjelmaan liittyvät asiat. Tarvittaessa myös muut palkanlaskennan tehtävät.

Rakennamme palvelukokonaisuuden aina toiveittenne mukaan. Autamme kartoittamaan tarpeet ja ennakoimaan tulevaisuutta. Näin voimme yhdessä minimoida riskit, maksimoida osaamisen – ja turvata kriittisen toiminnon laadun ja jatkuvuuden yllättävissäkin tilanteissa.


Mikä palvelumalli tukee teitä parhaiten? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää:

Soita Amy Gibbins,
puh. 019 547 4516 tai mailaa palkkahallinto(at)yrityslaskenta.fi


Katso lisää videolta Yrityslaskennan tarjoamista palveluista.