Taloushallinnon asiantuntijatalo

Yrityslaskenta on asiakkaittensa parasta ajatteleva taloushallinnon asiantuntijatalo. Luotettava ja vastuullinen, kehittävä ja kehittyvä.

Huolehdimme asiakkaittemme taloudesta. Neuvomme ja konsultoimme, valvomme etuja ja autamme ennakoimaan tulevaa. 

Räätälöimme kattavasta palveluvalikoimastamme aina asiakkaan tarpeiden mukaisen palvelupaketin ja valitsemme osaajat. Palkanmaksun kesätuurauksesta koko taloushallinnon ulkoistukseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. 

Yli 15 hengen kokonaisuuteemme kuuluu 10 taloushallinnon ja viisi palkkahallinnon asiantuntijaa. Kokeneet osaajamme tuntevat alan viimeisimmät käytännöt ja lainsäädännön uusimmat vaatimukset. Koulutamme jatkuvasti sekä asiantuntijoitamme että asiakkaitamme pysymään ajan tasalla muutosten keskellä. Ja hyödyntämään nykyaikaisia työkaluja tehokkaasti.

Toimipisteemme sijaitsee aivan Porvoon keskustassa. Tiloistamme löytyy myös vuokrattavat työskentelytilat. Paikallisten yritysten lisäksi meillä on paljon hyviä asiakkaita pitkin Suomea ja myös maailmalla.

Katse kvartaaleja kauemmas

Yrityksen toimitusjohtajalla KTM Timo Viinikaisella on vuosikymmenien omakohtaista kokemusta yrittämisestä ja liiketoiminnasta niin hyvinä kuin huonoina aikoina, sillä hän perusti ensimmäisen tilitoimistonsa jo 1980-luvun lopulla.

Tänä päivänä Yrityslaskenta Group YLG Oy on arvostettu, täyden palvelun taloushallinnon asiantuntijatalo, joka palvelee Porvoosta käsin asiakkaita niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Kasvu jatkuu perheyrityksen tapaan asiakkaiden parasta ajatellen ja kvartaaleja pidemmälle katsoen.