Tilinpäätöstaitoinen taloushallinnon asiantuntija

Taloushallinnon asiantuntija Porvooseen

Taloushallinnon tiimimme etsii joukkoonsa tilinpäätöstaitoista sähköisen taloushallinnon ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsee Porvoon keskustassa. Asiakkainamme on sekä paikallisia että pitkin Suomea ja maailmalla toimivia yrityksiä.

Toivomme asiantuntijalta:

• Olet sähköisen taloushallinnon vahva osaaja, joka hallitsee hyvin nykyaikaiset työkalut. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja useamman vuoden kokemus alalta.

• Ymmärrät, että hyvä asiakaspalvelu on tärkein voimavaramme. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot, lähestyt vaikeimpiakin tilanteita ratkaisukeskeisesti.  

• Uskot tiimityön voimaan, mutta osaat toimia myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

• Et tyydy toteamaan epäkohtia tai prosessien kapeikkoja vaan olet aktiivisesti mukana kehittämässä toimintaamme yhä paremmaksi niin asiakkaillemme kuin liiketoiminnallemme.

• Hallitset hyvin suomen kielen, englannin ja ruotsin taidoista saat plussaa.

Katsomme eduksi, jos hallitset Lemonsoftin tai muun toiminnanohjausjärjestelmän käytön taloushallinnon ohjelmana.

Yrityslaskenta on arvostettu taloushallinnon asiantuntijatalo. Meillä pääset osaksi 15 kokeneen ammattilaisen tiimiä, jossa on hyvä kehittää ja kehittyä yhdessä. Saat tukea osaamisesi kehittämiseen. Viihtyisä toimistomme sijaitsee aivan Porvoon keskustassa. Liukuva työaika sekä mahdollisuus hybridityöhön antavat joustoa ja helpotusta hyvän arkesi rakentamiseen.
Lue meistä lisää täällä: yrityslaskenta.fi

Lähetä hakemus tai kysy lisää

Odotamme innolla viestiäsi, joten lähetä viimeistään 10.5.2024 avoin hakemus ja CV osoitteeseen [email protected]. Teemme työsopimuksen heti oikean henkilön löydyttyä.

Palvelu- ja henkilöstöjohtajamme Riia Nurmela kertoo tarvittaessa lisää. Tavoitat hänet arkipäivisin klo 9.00-15.00 numerosta 050 346 8391 tai sähköpostilla [email protected].