Tietoa Yrittäjälle: OmaVerossa käyttökatko 18.-22.11.

Verohallinto on ilmoittanut, että OmaVero päivitetään uuteen versioon marraskuussa ja näin ollen OmaVero on pois käytöstä välillä torstai 18.11. ja maanantai 22.11. Myös Verohallinnon puhelinpalvelu palvelee rajoitetusti perjantaina 19.11.

Käyttökatkon aikana ei ole mahdollista hakea uutta verokorttia, maksaa veroja, antaa Alv-yhteenvetoilmoituksia EU-myynistä ja hakea verovelkatodistuksia. Myös Api-rajapinnat sulkeutuvat ja veronumeroreksiteri ei ole käytössä. Suosittelemme tarkistamaan, että veroasiasi ovat kunnossa, ennen OmaVeron käyttökatkoa.

Päivityksen jälkeen OmaVeroon tulee parannuksia ja se tulee toimimaan paremmin mobiililaitteilla. Lisätietoa löydät Verohallinnon antamasta tiedotteesta.

Jos tarvitset asiaan liittyen henkilökohtaista neuvontaa, olethan yhteydessä omaan asiantuntijaasi.