Tietoa Yrittäjälle: Kustannustuen kolmas hakukierros alkaa 27.4.2021

Kustannustuen kolmas hakukierros alkaa tiistaina 27.4.2021 kello 9.00. Tukea voivat hakea kaikki joiden liikevaihto on pudonnut merkittävästi koronapandemiasta johtuen marraskuun 2020 ja helmikuun 2021 tilikausien välillä. Tukea voi hakea ajalla 27.4.-23.6.2021 Valtiokonttorin sähköisessä asiointipalvelussa.

Kustannustuen kolmannella kierroksella tuen ehtoihin on tehty muutoksia. Muutokset edistävät erityisesti yksinyrittäjien ja pienyrittäjien mahdollisuutta saada tukea, sillä aikaisemmilla hakukierroksilla on huomattu, että suuri osa pienempien yritysten hakemuksista hylättiin, sillä tuki on jäänyt alle 2000 e alarajan. Jatkossa tukea voi saada, jos muut hakukriteerit täyttyvät, vaikka yrityksen laskennallinen tuki jäisi vähimmäismäärän 2000 e alle. Lisää aiheesta ja tarkemmat ohjeet löydät Valtikonttorin verkkosivuilta.

Jos tarvitset asiaan liittyen henkilökohtaista neuvontaa, olehtan yhteydessä omaan taloushallinnon asiantuntijaan.