Tietoa Yrittäjälle: Tarkista, että olet hoitanut tarvittavan raportoinnin, jos olet saanut koronaepidemiaan liittyviä tukia

Vuonna 2020 useat yritykset ovat saaneet koronaepidemiaan liittyviä tukia. Tukien myöntämisvaiheessa yrityksille on jaettu tarkat ohjeet, miten tukirahan käytöstä tulee raportoida sen maksajalle.

On erityisen tärkeää, että yritykset tuottavat sääntöjen mukaisen raportoinnin tuenantajalle, jotta yritys ei joudu tilanteeseen, missä tukirahoja saattaisi joutua maksamaan takaisin. Esimerkiksi kirjanpidon avulla tehtävää kustannuslaskennan raporttia tarvitaan useassa tuenantajan vaatimassa raportissa.

Olethan yhteydessä omaan taloushallinnon asiantuntijaasi, jos olet epävarma epidemiatukesi raportoinnista. Mikäli raportointisi on kunnossa tukiin liittyen, toimitathan raporttien loppuraportit omalle taloushallinnon asiantuntijallesi.