Liity Porvoon puolustusvoimiin!

Tuetaan paikallista.

Elämme aikaa, joka koettelee monin tavoin niin koteja kuin työpaikkoja. Tilitoimistona olemme seuranneet monien porvoolaisten yritysten matkaa jo usean vuoden ajan. Juuri nyt paikalliset yritykset tarvitsevat kaiken mahdollisen tuen.

Haastamme kaikki mukaan pitämään Porvoon pyörät pyörimässä. Käytetään lähipalveluja, suositaan oman seutumme yrityksiä ja levitetään hyvää sanaa muillekin. Näin voimme auttaa turvaamaan työpaikkoja ja pitää kotikulmamme vireänä. Menestyvä paikallinen yritystoiminta edistää koko alueen hyvinvointia.

Voita lahjakortti porvoolaiseen yritykseen!

Tuemme joka kuukausi paikallista yritystä ostamalla yrityksen lahjakortin. Arvomme yrityslahjakortteja kuukausittain kaikkien Facebook-sivustamme tykänneiden kesken. Osallistu arvontaan ja voita lahjakortti porvoolaiseen yritykseen. Lahjakorttiyritykset ja arvontojen aikataulut näet Facebook-seinältämme.

Säännöt ja osallistumisohjeet

1. Tuemme paikallista -arvonnan järjestäjä

Porvoon Yrityslaskenta Oy, Piispankatu 34, 06100 Porvoo

2. Kuka voi osallistua

Kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset yksityishenkilöt voivat ottaa osaa arvontaan, poikkeuksena Porvoon Yrityslaskennan henkilökunta. 
Osallistujan tulee asua Suomessa, palkinto toimitetaan vain Suomen sisällä voittajan kanssa sovitulla tavalla.

3. Osallistumisaika
Arvonta 
on voimassa Facebook-sivuillamme olevan arvontajulkaisun mukaisesti.

4. Miten Arvontaan voi osallistua

Tykkää Facebook-sivustamme, sillä arvonta suoritetaan kaikkien SIVUSTA tykkäävien kesken. Arvontajulkaisua voi kommentoida ja jakaa, mutta sitä ei edellytetä arvontaan osallistumisessa. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook kaikesta vastuusta.

5. Voittaja

Palkinnon arvonta suoritetaan kilpailuajan päätyttyä. Arvonta suoritetaan kilpailun järjestäjän toimesta. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebook-viestin kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon sisällä, arvotaan uusi voittaja. Porvoon Yrityslaskenta Oy pidättää oikeuden ilmoittaa voittajan nimen some-kanavissaan ja nettisivuillaan.

6. Palkinto

Palkintona on lahjakortti porvoolaiseen yritykseen. Lahjakortin arvo ja yritys mainitaan Facebook-sivuillamme Arvontajulkaisussa. Palkintoa ei voi koskaan muuttaa rahaksi tai muuhun tavaraan tai tapahtumaan. Porvoon Yrityslaskenta Oy vastaa mahdollisesta arpajaisverosta.

7. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä. Porvoon Yrityslaskenta Oy pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mikäli tällaisia muutoksia joudutaan tekemään, ilmoitetaan niistä näillä kilpailuja koskevilla sivuilla.

8. Henkilötietojen käsittely

Porvoon Yrityslaskenta Oy käsittelee kilpailuun osallistuvien tietoja ainoastaan kilpailun ja arvonnan toteuttamiseksi sekä palkinnon luovuttamiseksi. Porvoon Yrityslaskenta Oy ei luovuta osallistujien tietoja yrityksen ulkopuolelle kolmansille tahoille eikä käytä näitä suoramarkkinointiin. Jos osallistuja on estänyt sivutykkäyksiensä näkymisen julkisesti, ei osallistuminen ole mahdollista arvontateknisistä syistä.

9. Järjestäjän vastuu

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän ja sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin.