Tietoa Yrittäjälle: Yrityspalvelusetelit tukemaan paikallisia yrittäjiä ja yrityksiä

Porvoon kaupunki on ottanut käyttöön yhteistyössä Posintran kanssa yrityspalvelusetelit. Setelit on pääosin tarkoitettu toimiin, joilla yritystä voi kehittää tai auttaa sopeutumisessa uuteen tilanteeseen. Seteliä voivat hakea porvoolaiset yritykset, jotka ovat haastavassa tilanteessa koronaviruksen vuoksi. Suosittelemme lukemaan aiheesta lisää https://www.posintra.fi/yrityspalveluseteli-avuksi-koronan-aiheuttamiin-liiketoiminnan-hairioihin/.

Seteleiden hakuaika on alkanut tänään 30.3.2020. Setelit käsitellään hakujärjestyksessä ja myönnetään toteuttamiskelpoisille liiketoiminnan toimenpiteille.

Jos tarvitset asiaan liittyen henkilökohtaista neuvontaa, voit kysyä lisää omalta taloushallinnon asiantuntijaltasi.